Daar gaan we weer

Het publiek heeft volop genoten van de doldwaze komedie ‘Daar gaan we weer’, geregisseerd door Ellen Visser uit Zwolle. Er kwamen zo’n 300 bezoekers naar de 4 voorstellingen kijken. Er werd volop gelachen en tranen biggelden over vele wangen. Zelfs de slappe lach kon niet worden genegeerd. Kortom een groot succes!

Bekijk hier de foto’s van ‘Daar gaan we weer’.

Artikel in de Steenwijker Courant van vrijdag 22 maart:

Veel lachsalvo’s bij pemière van Ons Genoegen

Blokzijl – Pakweg vijftig belangstellenden waren donderdagavond bij de première van ‘Daar gaan we weer’ van rederijkerskamer Ons Genoegen. Er volgen nog drie voorstellingen waarvan er een helemaal en een bijna uitverkocht is.

De zaterdagmiddagvoorstelling is traditiegetrouw meer voor de jeugd. De voorstellingen zijn in De Ploats in Blokzijl. `Het is een een echte deuren komedie. Het is een klucht, er gebeurt heel veel op het podium. De een gaat via de ene deur af, de ander komt via de andere deur weer op,’ zegt Birgit Meijer van de toneelvereniging.

Volgens Meijer was het publiek gisteren zeer enthousiast. `Er werd veel gelachen en dat is natuurlijk de bedoeling van een klucht.’ Bij binnenkomst wacht de bezoekers meteen een verrassing. `We willen dat het publiek vanaf het eerste moment al in de juiste stemming komt.’