Theater wandeltocht Sint Jansklooster.

Op zaterdag 22 oktober vond de jaarlijkse theaterwandeltocht van Sint Jansklooster plaats. Als toneelgroep ‘Ons Klein Genoegen’ uit Blokzijl, mochten wij hier ook aan deelnemen. Het stuk waar wij al veel werk in hadden gestoken, mocht die avond worden opgevoerd. Toen de eerste groepen zich verzamelden, keken de toeschouwers onder het genot van een kopje koffie naar de voorstelling. Hoewel meer mensen hun hoofd bij de warme dranken hadden, keken er ook nog mensen naar ons en kregen we een aantal hele positieve reacties. De kinderen gingen liever iets anders doen. Door de drukte van wel elfhonderd deelnemers werd ons speelveld soms een beetje in gebruik genomen, maar dat werd meestal wel weer opgelost. Terugkijkend op de avond hebben we vaak voor grote groepen mensen gespeeld, terwijl het mooi weer was. Het optreden bij deze wandeltocht was een grote uitdaging door het grote publiek en de locatie.

Bedankt dat wij bij deze tocht hebben mogen optreden!

 

Kirsten