2015 Playtime

Toneel-spelenOok dit toneelseizoen zwaait theaterdocent en regisseur Ellen Visser uit Zwolle de scepter bij Rederijkerskamer Ons Genoegen en regisseert zij een door haarzelf geschreven stuk waarin de wereld een speeltuin is. Ontdek en heb het leuk met elkaar; zo’n simpele formule, maar zo lastig als je een volwassen leven dient te leiden, de maandelijkse rekeningen moet betalen, elke dag op tijd moet komen op je werk, überhaupt een baan moet vinden en ga zo maar door.

We volgen 6 huisgenoten, met allemaal hun eigen strijd met het leven. Eva wil bijvoorbeeld nog lang niet volwassen worden, Tessa daarentegen heeft besloten dat emotieloos door het leven gaan de beste manier is, Levi draait het dag en nachtleven om, Julia is hopeloos op zoek naar haar Romeo, Joost wil doorbreken als acteur of is hij daar al te oud voor? En dan hebben we nog Kim, die altijd te laat komt, haar sleutels niet kan vinden en doodsbang is voor haar baas. Problemen genoeg. Maar dan blijkt Eva’s vader onvindbaar en neemt haar hele familie het huis over. Dat brengt wrijving tussen de huisgenoten en ook Eva moet keuzes maken. Een eigentijdse voorstelling waarin een spiegel wordt voorgehouden en het tijd is om elkaar eindelijk te zeggen wat we al zo lang geleden hadden moeten doen.

Met dank aan Harriët & Johan Kalthof
voor het gesponsorde ontwerp van 
onze poster, flyer en programmaboekje
en het maken van de foto's!
Met dank aan Klaas Boes
van Dance Fever Productions voor het 
tegen gereduceerd tarief beschikbaar stellen 
van licht & geluid!
2015-03-30 12.53.33 logo dancefever

Binnenkort volgt de complete videoproductie van de zaterdagavondvoorstelling. Kun je niet wachten dan kun je hieronder de onbewerkte lage resolutie vrijdagvoorstelling alvast bekijken:

priorit logo v6 balkkopie-003