Reserveer nu alvast voor de voorstelling “Schaduwkanten”

261652717reserveren-copy

schaduwkantenSchaduwkanten: ieder mens heeft een duistere kant die beter in de schaduw kan blijven. Maar wat als juist die schaduwkant de overhand neemt? Wat zijn dan de gevolgen?

In het prachtige Blokzijl wordt een brute moord gepleegd. Wie heeft dit op zijn geweten? In eerste instantie is niemand verdacht maar al snel blijkt dat iedereen een reden zou kunnen vinden. Maar wie heeft deze reden gevonden? Of erger nog….wie heeft er realiteit van gemaakt? Wie heeft zijn schaduwkant niet meer onder controle?

 

Op 3, 4 en 5 april a.s. staat Blokzijl weer op zijn kop voor de jaarlijkse toneelvoorstelling van Rederijkerskamer Ons Genoegen. Dit jaar staat theaterdocent en regisseur Ellen Visser voor een enorme uitdaging om met 18 spelers een voorstelling te maken waarin iedereen een waardige rol heeft. En het is, zoals ze zelf zegt, een pareltje geworden: “Het is een voorstelling waarin we breken met de officiële theaterregels, waarin gelachen wordt maar waarin ook de spanning zijn weerga niet kent. Want hoe goed ken jij je plaatsgenoten eigenlijk?”

De voorstelling krijgt steeds meer vorm. Afgelopen zaterdag heeft de hele groep lekker geoefend in MFC De Ploats. Wilt u alvast een kleine indruk krijgen van wat u te wachten staat? Klik dan hier. U mag natuurlijk ook de trailer overslaan en alvast een plek reserveren voor één van de 4 voorstellingen op 4, 5 en 6 april aanstaande.