Voorstelling 2024

Wij nemen u op 8 & 9 maart mee de nacht in!

We bevinden ons in het jaar 1750. Het zuiden van Nederland wordt opgeschrikt door een bende genaamd de bokkenrijders; dieven, rovers en plunderaars, uitgespuugd door de gevestigde macht. De schutterij onder aansturing van geestelijken en adel treedt hard op. Vuur wordt met vuur bestreden en geen van beide partijen kent genade. Niemand is veilig. Niemand blijft ongedeerd.

Ook de vrienden Daniël, Bastiaan en Anna niet. Armoede, ziekte en verwachtingen dwingen hen om te kiezen. Te kiezen tussen de bokkenrijders of de gevestigde macht. Te kiezen voor- of tegen elkaar. Te kiezen voor leven of mogelijke dood. Houdt hun vriendschap stand, zelfs in de meest moeilijke tijden?

Wij nemen u op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart in 3 voorstellingen mee terug naar een tijd vol geheimen, mysteries en complotten. Onder regie van Joran Schuijn-Moolenkamp uit Steenwijk wordt in MFC De Ploats het door Lucas de Waard geschreven openluchttoneelstuk ‘Bokkenrijders – de nacht in’ van ‘buiten’ naar binnengehaald. Op geheel eigen wijze, zoals alleen de spelersgroep van Ons Genoegen dat kan. Laat u verleiden! Laat u verrassen! Laat u verraden? Laat u ontroeren.

Noteer 8 & 9 maart alvast in uw agenda en laat u onderdompelen in Bokkenrijders – de nacht in.

Kan een afbeelding zijn van trompet en de tekst 'KOM dat ZIEN ...en mishet het niet'

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

1414